Over ons
Over ons
Achter de schermen
Pers
Collecties
Verloven
Lux
Maatwerk
Trouwen
Yes, I do
Maatwerk
Accessoires
Maatwerk
Gelegenheden
Uw persoonlijk ontwerp
Good news
Shop
Contact
Word een retailer
Contacteer ons
Juwelenkliniek

Trouwen

Hoe kies ik de perfecte trouwringen?

16/05/2017

5 tips bij het kiezen van de perfecte trouwringen:

1. Denk aan comfort en keep it simple!

Jouw huwelijksring hoort tenslotte levenslang om jouw vinger te zitten. Kies voor een tijdloos design en laat je adviseren door een professional die kan bepalen welke ring het beste bij de kleur en de vorm van jouw hand past.

2. Ga voor een duurzaam materiaal!

Massief goud heeft veel voordelen en is het meest duurzaam naar materiaalkeuze toe. Uiteraard kan je ook voor zilver gaan. Ga voor jezelf eens na wat voor jou de beste keuze kan zijn en of de voordelen van het duurzame massieve goud niet opwegen tegen de goedkopere prijs van zilver.3. Maak een uniek en persoonlijk ontwerp en volg je eigen hart!

Een trouwring is symbolisch en is een deel van jouw persoonlijkheid. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een klein stukje van jezelf.  

4. Denk “out of the box”!

Ringen hoeven niet langer identiek te zijn, je kan ze perfect laten matchen door te kiezen voor een ander materiaal met dezelfde oppervlaktebewerking of speel met gravures en fingerprints om op die manier jullie verbinding te laten blijken.

5. Integreer jouw verlovingsring of ander familiejuweel!

Een trouwring draagt veel emoties met zich mee, integreer jouw verlovingsring of een ander familiejuweel en geef extra dimensie aan de symboliek en emoties die verbonden zijn aan jouw huwelijksring door de ontwerpen perfect te laten matchen.

Elisa Lee Relatieringen 7