Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Maatwerk
Good news
Shop
Contact

Verlovingsring

Elisa Lee is uw perfecte partner in crime

PLAN A (for the expert)

Steel de favoriete ring van je partner en probeer hem mee te smokkelen tijdens je bezoek aan onze shop. Ga na op welke hand en aan welke vinger ze de ring meestal draagt. Een verlovingsring met een specifiek karakter wordt meestal aan de rechterringvinger gedragen. Een eenvoudige verlovingsring wordt soms aan de linkerringvinger bij de trouwring geschoven.

PLAN B (for the sneaky expert)

Als dat net wat te veel gevraagd is en je partner iemand is die snel plannetjes doorziet, dan gaan we wat omzichtiger te werk moeten gaan. Ga op zoek naar een geschikte ring in haar juwelendoosje en stel jezelf hierbij volgende vragen. Weet je zeker dat de ring mooi past? Wanneer zag je haar het laatst mee? Draagt ze de ring op de ringvinger? Vervolgens meet je de binnendiameter van deze ring op de millimeter precies. Dit kan met een meetlat maar gebeurt het liefst met een schuifpasser. Ga na of de ring nog mooi rond is want een verwrongen ring geeft een afwijking op de maat. Neem een foto van de ring zodat we de breedte en het profiel van de ring kunnen bepalen.


PLAN C (no stress plan)

Als je dit allemaal te ingewikkeld lijkt, dan is er nog altijd plan C. Koop je ring hier gewoon online! Easy peasy! Maten & kleuren (of een model dat toch niet tot haar topkeuze zou horen) pakken we later aan. We ontlenen je graag de ring en een mooi doosje voor “je moment”. Later komen jullie samen terug in één van onze winkels voor een perfect op maat gemaakte ring. Dit is  onze no stress formule. 


Heb je bij je aankoop van je ring toch graag wat advies? Gebruik onze chat (rechts onder op de site) of kom langs bij Sylvie of Lies in onze shop in Gent of bij Elisabeth of Steffi in Ronse. Maak dan wel best een online afspraak. 


AFSPRAAK MAKEN IN GENT?   

https://elisalee.youcanbook.me/

AFSPRAAK MAKEN IN RONSE? 

https://elisaleezeepfabriek.youcanbook.me/


​ENKELE TIPS DIE JE KUNNEN HELPEN

WAT KIES JE?

Is ze dol op diamanten of houdt ze het liever minimaal? Verkiest ze eerder geel, wit of roos goud? Rommel eens in haar juwelendoosje of vraag eens na bij haar zus of beste vriendinnen. Je hoeft niet onzeker te zijn over je keuze. Bij ons zijn de prototypemodellen (online of gekozen in de shop) steeds inwisselbaar naar een correcte maat of een andere afwerking (steentjes of metaalsoort) of zelfs een ander model. 

DE PRIJS:

Tot slot geven we je graag nog een idee van de prijs: minimalistische ringen in goud en met diamant uit onze LUX-collectie zijn er vanaf €600. Strakke gouden ringen zonder diamant zijn verkrijgbaar vanaf €440. 

TIMING: 

Als wij de ring voor je op maat maken hebben we toch een minimum van acht weken nodig. Voor impulsievelingen of late beslissers: check plan C. De ringen die online worden aangeboden, hebben we op stock en kunnen we onmiddellijk verzenden. Denk goed na over het adres waar je de verzending laat aankomen - het pakje laten leveren op je werk of bij een vriend(in) kan een goede keuze zijn.