Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Shop
Contact

Juwelen op maat - maatwerk

Maatwerk is bij ons de norm, alles uit onze vaste collecties wordt zonder meerprijs op maat en persoonlijke kleurvoorkeur gemaakt. Op vraag graveren wij ook initialen, een quote of de naam van je geliefde. Je kan hiervoor gewoon langskomen in de winkel in Gent zonder afspraak.

Een afspraak maken is wel wenselijk voor trouw- en verlovingsringen en indien je een heel nieuw juweel (buiten onze collectie om) samen met ons wil realiseren.

Heb je een eigen idee voor een ring, oorbel of ketting? Wens je een oud (familie)juweel te upcyclen en in een nieuw kleedje te gieten? Dan zijn wij de ideale partner om dit tot een concreet sieraad uit te werken. Voor het samen ontwerpen van een heel nieuw juweel -buiten onze collectie om- vragen wij een smelt- en zuiveringskost van €250. Voor de realisatie van een eenvoudig juweel volledig op vraag, komen we al gauw uit op een prijs €500 of meer (reken 2 X de prijs van een gelijkaardig juweel qua omvang, complexiteit uit onze eigen collectie). Indien we bij het herwerken van een juweel, goud of diamanten kunnen recupereren, dan worden die uiteraard in mindering gebracht. We hersmelten enkel in massief 18K geel goud of massief 18 K roos goud. Dus geen wit goud, dat vaak sporen van rodium bevat of zilver. Fijne kettingen op zich kunnen we niet hersmelten maar wel herbruiken voor een ander halssieraad. Ideaal als basis voor smelt zijn plaatjes, ringen, medaillons en munten.

Interesse? Maak dan een afspraak via mail met ons atelier in Ronse of via www.elisalee.be/ronse. Vervolgens ga je ter voorbereiding van de afspraak aan de slag met het verzamelen van afbeeldingen, kleuren of schetsen.


Maak een
afspraak