Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Shop
Contact

Uw persoonlijk ontwerp

Kom gerust langs in ons atelier in Ronse om uw idee met ons te bespreken. Je maakt hiervoor best een afspraak via het afsprakenbeheer op de contactpagina. In het atelier in Ronse kan je elke weekdag terecht behalve op woensdagen en vrijdagnamiddagen.

Hoe kan je je voorbereiden op deze afspraak? Hoe meer info je voor ons verzamelt hoe beter. Je kan een moodbord maken of een digitaal bord op Pinterest. Verzamel alles rond het thema dat je wenst, de kleuren, de vormgeving die je interessant vindt. Let wel: wij geven aan alles onze eigen 'draai' en blijven ver weg van ontwerpen van de andere collega's.

Atelier ELISA LEE verwerkt de mooiste materialen en je concept tot een uniek stuk. Op die manier leggen we samen je mooiste momenten vast in een eigen ontworpen juweel.


Deze juwelen heeft ELISA LEE voor een geboorte ontworpen. De kersverse mama werd verrast met een gepersonaliseerde halsketting waarin een zelfgekozen thema rond vissen werd verwerkt. Terwijl voor vader en zoon een gepersonaliseerde naamspeld werd gemaakt.

Maak een
afspraak