Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Webshop
Contact

Familie

ELISA LEE TRIBE

ELISA LEE breidt haar gamma van mode-, verlovings- en huwelijksjuwelen uit met familiejuwelen.

De ELISA LEE TRIBE COLLECTIE vormt onze meest persoonlijke collectie ooit. Een collectie van en voor de Elisa Lee familie. Je kan enerzijds aan de slag met onze lettersoep en anderzijds alles personaliseren naar hartenlust met kindertekeningen en schrijfsels.

Denk aan prachtige halssnoeren en armbanden met de namen van je (mete- of pete-)kindjes, oorbellen met de initialen van je oogappels, halssnoeren met een kindertekening of een eerste schrijfsel van je kinderen. Een verwennerij voor je dierbare vriendin met het naampje van haar pasgeborene in het zelfde lettertype als het geboortekaartje, of speelse mama- en metercadeaus. In deze collectie vind je ze allemaal.

Weetje: voor deze collectie stonden de vier mama’s van ELISA LEE model samen met de eigen schone kindjes en lieven.

Gegraveerde tekeningen

Wat is er heerlijker dan een persoonlijke creatie van je kinderen dicht bij je te dragen in de vorm van een halssnoer of een armbandje? Bij ELISA LEE ontwikkelden we nieuwe collectiemodelletjes die ideaal zijn om te voorzien van een mooie kindertekening of schrijfsel van je eigen kinderen. Deze mooie kunstwerkjes zetten we perfect over door middel van een gedetailleerde handgravure in je juweel.

Shelterjuweel

De Shelterketting met twee langwerpige etiketvormen is ideaal om te voorzien van de handgeschreven namen van de kindjes. Voor het mooiste resultaat laat je hen hun naam zelf schrijven (plaats tot 4 kinderen, voor- en achterzijde) of mooie langwerpige tekeningen. Liever een armband? Hier is plaats voor maximum twee namen of twee langwerpige tekeningen of namen (voor- en achterzijde).

Nestjuweel

Bij de ELISA LEE Nestketting of -armband is er aan weerszijden plaats voor een tekstje of tekening. Er hangt nog een speels glasbolletje bij. Hier kan je de kleur ook zelf uitkiezen. Net als bij de Shelterketting is het model beschikbaar in zilver, roos of geel verguld, of massief goud.


ABC-juweel

Met deze speelse letters maken we de meest persoonlijke boodschappen voor jezelf, je lief, zus, mama, oma of meter. Denk aan oorbellen met de initialen van je kinderen, een armband met de naam van je metekind of gewoon een woord dat echt bij iemand past. Er kan gekozen worden uit drie lettertypes, en je kan spelen met de manier waarop we de letters monteren aan het halssnoer of armbandje.


Geboortegeschenk

Altijd al een heel cool geboortegeschenk willen geven waar je eerder de kersverse mama mee pleziert? Wij graveren de naam van de pasgeborene in het mooie, zelfde lettertype als het geboortekaartje. Dit maakt het cadeau extra persoonlijk. Ook de namen van eventuele broertjes en zusjes kunnen gegraveerd worden in het juweel.