Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Maatwerk
Good news
Shop
Contact

Trouwringen

Moderne en tijdloze trouwringen van Elisa Lee - handgemaakt in België!

ELISA LEE is de referentie voor moderne en tijdloze trouwringen, handgemaakt in Oost- Vlaanderen.  De uitgepuurde, minimalistische ontwerpen komen in samenspraak met jullie tot stand. We werken enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud afkomstig uit conflictvrije gebieden.


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Kijk dan tijdig rond voor trouwringen. Meestal kiest men een 6-tal maanden op voorhand trouwringen uit. Reken op een minimum van 2 maanden, zo kunnen we vooraf een pasmoment voorzien en blijft er genoeg tijd om te graveren en diamanten te zetten. Uiteraard is er ruimte voor uitzonderingen, we doen er alles aan om jullie te doen stralen op jullie mooie dag. 

Op zoek naar mooie bijpassende bruidsjuwelen?

Wij lanceerden onlangs onze Moments-collectie. Snuitser hier voor inspiratie.  

Wens je online een afspraak te maken?

Je kan hiervoor terecht op drie plekken: in ons atelier/shop in Ronse, in onze shop/galerie in Gent of in onze shop/one-stop-bridal-store in Antwerpen. De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel!  Lukt het moeilijk in de week of overdag? Scroll genoeg door tot je een datum naar wens vindt, ook op donderdagavonden zijn er mogelijkheden in Ronse. In Antwerpen kan je vanaf oktober elke eerste woensdag van de maand een afspraak maken met Hanne van de ELISA LEE crew. Boek hieronder een afspraak in Gent, Ronse of Antwerpen. Reken een 1,5 uur per afspraak. We maken graag tijd vrij voor jou.

AFSPRAAK MAKEN IN GENT? 

elisalee.youcanbook.me...

AFSPRAAK MAKEN IN RONSE? 

elisaleezeepfabriek.yo...

AFSPRAAK MAKEN IN ANTWERPEN?

elisaleezeepfabriek1.youcanbook.me