Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Webshop
Contact

Trouwringen

Moderne en tijdloze trouwringen van Elisa Lee - handgemaakt in België!

ELISA LEE is de referentie voor moderne en tijdloze trouwringen, handgemaakt in Oost-Vlaanderen. De uitgepuurde, minimalistische ontwerpen komen in samenspraak met jullie tot stand. We werken enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud (18K) afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Wanneer bestel ik best mijn huwelijksringen?

Bestel tijdig uw trouwringen! Ook voor de zomerhuwelijken zijn wij reeds deze winter gestart. Het ziet er naar uit dat de lentemaanden in productie extreem druk worden. Omdat bij ELISA LEE alle ringen met de hand worden gemaakt en dit een arbeidsintensief proces is, raden we u aan gewoon te bestellen. Op deze manier krijgen wij de mogelijkheid om de ringen tijdig in onze planning op te nemen en te vervaardigen. Bovendien kunnen we er steeds voor opteren om te wachten met de gegraveerde huwelijksdatum.

Zijn ELISA LEE juwelen duur?

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt. Gouden ringen zijn verkrijgbaar vanaf €500 voor vrouwen en vanaf €800 voor mannen. De moduleerbare collecties laten zeer veel mogelijkheden toe in afwerking en materiaal, en vrijwel iedereen die van strak en minimaal houdt kan bij ons zijn gading vinden. Verder staan we vanuit ons atelier zelf in voor de productie en verkoop naar de eindklant toe, op die manier worden er geen onnodige marges gerekend. Wij leggen je graag vrijblijvend op een afspraak alle mogelijkheden uit. (zie ->)

Hoe kan je bestellen?

Je maakt gewoon een afspraak en we ontvangen je met veel liefde in één van onze drie winkels. Gent, Antwerpen of Ronse.

Toch liever van op afstand afgesproken?

We werken via een videocallafspraak in ZOOM. Graag een zoomafspraak? Boek hier onder je videocallafspraak in.

Toch graag de juwelen uit jullie videoselectie gevoeld en op de eigen vingers gezien? Dat kan ook! Wij sturen een aantal prototypes van de selectie die jullie maakten in de videocall gewoon op naar jullie thuis! Maak zeker jullie afspraak en selecteer ondertussen al een aantal afbeeldingen van juwelen die je mooi vindt, zo kunnen we ons goed voorbereiden op jullie online afspraak.

Op zoek naar mooie, bijpassende bruidsjuwelen?

Check onze MOMENTS collectie en de LIQUID collectie, met grote statement earrings en een bijpassend rugjuweel. Binnenkort lanceren we ook een collectie met zoetwaterparels.

Minimale ringen

Atelier ELISA LEE is gespecialiseerd in eenvoudige, minimalistische juwelen zonder al te veel franjes. We gaan voor trouwringen met een tijdloos karakter. Omdat we er in geloven dat minder nog altijd meer is. Wie voor een ultra minimal look wil gaan, kiest voor een matte afwerking met afgeronde of strakke randen zonder verdere bewerking. Deze optie is gewoon ook wat de meeste mannen willen en bij ELISA LEE snappen we dat gewoon!

Ringen met diamanten

Bij ELISA LEE bepaal je zelf de hoeveelheid diamanten. Wil je net gaan voor een strakke, minimale zetting of juist een ring met diamanten helemaal rondom rond, dat kan allemaal! Ook de kleur (zwart, groen, blauw, wit) en de kwaliteit van de diamanten kies je zelf. Geen zorgen, met onze hulp, we geven graag een eerlijk en professioneel advies.

Texturen

Je kiest bij ELISA LEE uit een groot aanbod van ambachtelijk geplaatste texturen. Ook kiezen we graag voor het aanbrengen op een ongebruikelijke plaats zoals een rand. In hoeverre je de ringen wil laten matchen, bepaal je zelf. Onze mening is dat een koppel ringen niet per se dezelfde afwerking moet hebben. De ring moet vooral mooi staan op je eigen hand. Het kan wel tof zijn als er een kleine rappel is naar de ring van je partner, dit kan ook via de gravure, een kleur, of een terugkerende textuur.

Stapel- en nesting ringen

Je kan ook verschillende ringen uit onze YES I DO collectie combineren voor een hip en speels effect. Leuk als je verschillende structuren naast elkaar draagt. Twee of drie fijne ringen vormen een schitterend geheel en geven je de kans om de ringen later op een andere manier te dragen.

Of heb je een mooie solitair als verlovingsring en wil je daar graag je trouwring bijschuiven? We kunnen een nesting ring op maat ontwerpen en zo een prachtig geheel verkrijgen. Ook hier zijn de mogelijkheden veelzijdig qua vorm, structuur,... Vergeet zeker niet om je verlovingsring mee te brengen tijdens de afspraak!

Maak een
afspraak