Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Familie
Maatwerk
Shop
Contact

Trouwringen

Moderne en tijdloze trouwringen van Elisa Lee - handgemaakt in België!

ELISA LEE is de referentie voor moderne en tijdloze trouwringen, handgemaakt in Oost- Vlaanderen. De uitgepuurde, minimalistische ontwerpen komen in samenspraak met jullie tot stand. We werken enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud afkomstig (18K) uit conflictvrije gebieden.

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Kijk dan tijdig rond voor trouwringen. Contacteer ons gerust om te kijken of er nog mogelijkheden zijn naar een bepaalde datum toe.

Zijn ELISA LEE juwelen duur?

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt. Gouden ringen zijn verkrijgbaar vanaf €500 voor vrouwen en vanaf €800 voor mannen. De moduleerbare collecties laten zeer veel mogelijkheden toe in afwerking en materiaal en vrijwel iedereen die van strak en minimaal houdt, kan bij ons zijn gading vinden. Verder staan we vanuit ons atelier zelf in voor de productie en verkoop naar de eindklant toe, op die manier worden er geen onnodige marges gerekend. Wij leggen je graag vrijblijvend op een afspraak alle mogelijkheden uit. (zie ->)

Hoe kan je bestellen?

Momenteel zijn onze drie winkels gesloten, dus we kunnen elkaar even niet fysiek treffen daar. Wij bieden twee alternatieve mogelijkheden aan:

A. We ontmoeten elkaar virtueel via een VIDEOCALL (we willen voorlopig nog even onderzoeken of dit mogelijk is)

Veel koppels zitten nu gewoon samen thuis. Dus misschien is dit wel het ideale moment om samen trouwringen uit te kiezen? Dit idee willen we graag met jullie uittesten, wie zich geroepen voelt, kan zich aanmelden als proefkonijn via elisabeth@elisalee.be. Via mail spreken we dan een datum af en een manier hoe we elkaar digitaal kunnen treffen. Verzamelen jullie ondertussen al wat fotomateriaal van zaken die jullie mooi vinden op onze site?

B. Er is nog meer dan een half jaar tijd voor jullie huwelijk en jullie wensen ons toch te treffen in 1 van onze stenen winkels. Mocht de sluiting van de winkels langer duren dan gedacht, dan kunnen jullie jullie afspraak zelf rebooken naar een latere datum. Je kan hiervoor terecht op drie plekken: in ons atelier/shop in Ronse, in onze shop/galerie in Gent of in onze shop/one-stop-bridal-store in Antwerpen. De book me app vind je hier onder. Maak je afspraak vanuit je luie zetel! Reken op een 1,5 uur per afspraak.

Op zoek naar mooie bijpassende bruidsjuwelen?

We brachten vorig jaar onze MOMENTS collectie uit. De stuks uit deze lijn kan je zelf finetunen om ze te laten matchen met de trouwringen qua afwerking. Maandelijks vullen we aan met nieuwe frisse modellen. Onlangs lanceerden we de LIQUID collectie, met grote statement earrings en een bijpassend rugjuweel. Snuister hier voor inspiratie.


Minimale ringen

Atelier ELISA LEE is gespecialiseerd in eenvoudige, minimalistische juwelen zonder al te veel franjes. We gaan voor trouwringen met een tijdloos karakter. Omdat we er in geloven dat minder nog altijd meer is. Wie voor een ultra minimal look wil gaan, kiest voor een matte afwerking met afgeronde of strakke randen zonder verdere bewerking. Deze optie is gewoon ook wat de meeste mannen willen en bij ELISA LEE snappen we dat gewoon!

Ringen met diamanten

Bij ELISA LEE bepaal je zelf de hoeveelheid diamanten. Wil je net gaan voor een strakke, minimale zetting of juist een ring met diamanten helemaal rondom rond, dat kan allemaal! Ook de kleur (zwart, groen, blauw, wit) en de kwaliteit van de diamanten kies je zelf. Geen zorgen, met onze hulp, we geven graag een eerlijk en professioneel advies.

Texturen

Je kiest bij ELISA LEE uit een groot aanbod van ambachtelijk geplaatste texturen. Ook kiezen we graag voor het aanbrengen op een ongebruikelijke plaats zoals een rand. In hoeverre je de ringen wil laten matchen, bepaal je zelf. Onze mening is dat een koppel ringen niet per se dezelfde afwerking moet hebben. De ring moet vooral mooi staan op je eigen hand. Het kan wel tof zijn als er een kleine rappel is naar de ring van je partner, dit kan ook via de gravure, een kleur, of een terugkerende textuur.

Stapel- en nesting ringen

Je kan ook verschillende ringen uit onze YES I DO collectie combineren voor een hip en speels effect. Leuk als je verschillende structuren naast elkaar draagt. Twee of drie fijne ringen vormen een schitterend geheel en geven je de kans om de ringen later op een andere manier te dragen.

Of heb je een mooie solitair als verlovingsring en wil je daar graag je trouwring bijschuiven? We kunnen een nesting ring op maat ontwerpen en zo een prachtig geheel verkrijgen. Ook hier zijn de mogelijkheden veelzijdig qua vorm, structuur,... Vergeet zeker niet om je verlovingsring mee te brengen tijdens de afspraak!

Maak een
afspraak