Over ons
Collecties
Verloven
Trouwen
Maatwerk
Good news
Shop
Contact

Verlovingsring

Je wenst je vriendin/partner ten huwelijk te vragen? 

Wat fijn dat je deze stap wil wagen, wij helpen je hier graag bij!

Op zoek naar de perfecte verlovingsring?

Hier alvast een checklist met tips & tricks, zodat je goed bent voorbereid…


Natuurlijk ga je er van uit dat je partner “ja” zal zeggen maar het voelt altijd veilig aan om vooraf eens informeel te polsen of ze* de sprong met jou wil wagen. (*of even goed jouw Mc Dreamy)


Als hier een eenduidig positief antwoord uit vloeit, dan kan je je aan je geheime missie wagen. Stel je hierbij vooral de vraag hoe het ideale huwelijksaanzoek er voor haar uit ziet. Maak er een onvergetelijk moment van en zorg dat je nadien genoeg quality time met z’n tweeën kan doorbrengen.


Al een locatie en moment in gedachten? Als wij de ring voor je op maat maken hebben we toch een minimum van zes weken nodig. Voor impulsievelingen of late beslissers kunnen we altijd nog een oplossing zoeken ;)


Hier volgen enkele zaken die je ter voorbereiding op een bezoek aan onze winkel kan gaan doen onderzoeken en 3 mogelijke scenario's:PLAN A

Steel de favoriete ring van je partner en probeer hem mee te smokkelen tijdens je bezoek aan onze shop. Ga na op welke hand en aan welke vinger ze de ring meestal draagt. Een verlovingsring met een specifiek karakter wordt meestal aan de rechterringvinger gedragen. Een eenvoudige verlovingsring wordt soms aan de linkerringvinger bij de trouwring geschoven.

 PLAN B

Als dat net wat te veel gevraagd is en je partner iemand is die snel plannetjes doorziet, dan gaan we wat omzichtiger te werk moeten gaan. Ga op zoek naar een geschikte ring in haar juwelendoosje en stel jezelf hierbij volgende vragen. Weet je zeker dat de ring mooi past? Wanneer zag je haar het laatst mee? Draagt ze de ring op de ringvinger? Vervolgens meet je de binnendiameter van deze ring op de millimeter precies. Dit kan met een meetlat maar gebeurt het liefst met een schuifpasser. Ga na of de ring nog mooi rond is want een verwrongen ring geeft een afwijking op de maat. Neem een foto van de ring zodat we de breedte en het profiel van de ring kunnen bepalen.

 
PLAN C

Als je dit allemaal te ingewikkeld lijkt, dan is er nog altijd plan C. We ontlenen je  gewoon een ring en een mooi doosje voor “je moment”. Later komen jullie samen terug voor een perfect op maat gemaakte ring. Dit is onze no stress formule.

 

In elk geval denk je op voorhand best al eens na over wat je vriendin graag zou zien. Is ze dol op diamanten of houdt ze het liever minimaal? Verkiest ze eerder geel, wit of roos goud? Rommel eens in haar juwelendoosje of vraag eens na bij haar zus of beste vriendinnen.

 

Tot slot geven we je graag nog een idee van de prijs: minimalistische ringen in goud en met diamant uit onze LUX-collectie zijn er vanaf €600. Strakke gouden ringen zonder diamant zijn verkrijgbaar vanaf €440. Alles is natuurlijk afhankelijk van de opties, de maat en de breedte van de ring of het aantal diamantjes. Elk stuk is uniek dus het is moeilijk om vaste prijzen mee te geven. Kom gerust langs op afspraak in de shop, we helpen je graag verder!

 

Reken dus op een 6-tal weekjes à 2 maanden na bestelling van de ring. Maak er iets moois van en geniet vooral van elkaar. Twijfel niet te lang, just pop the question. Komt goed!